Fredagen den trettonde

Victoria Fonder och bidrag, Kongresser, Nyheter 0 Comments

Imorgon är det den trettonde april och det kan ju finnas de som tycker att det är lite läskigt. Bäst då är att fokusera på annat. Vad sägs om att bestämma sig för vilka kongresser man ska åka på i vår och sommar samt passa på att skicka in en ansökan till Millenniumfonden. Det är stora sista-chansen-dagen imorgon så passa på innan det är för sent.

Vill man åka på Europakongressen i Braunschweig i Tyskland till ett billigt pris bör man anmäla sig och betala senast imorgon. Den 14:e går nämligen priset upp från €299 till €349. Det är sedan ett pris som kommer gälla fram till den 12:e juni. Tyskarna utlovar en spektakulär kongress och har redan många anmälda, fantastiska sponsorer och ett fullspäckat intressant program. Vill du passa på att anmäla dig och bara betala €299 så gör det senast imorgon på https://register.jci-ec2012.eu/register.php.

Nästa helg, den 20-22 april, så är det Vårkongress i Sundsvall. Vill man delta på den så är imorgon sista dagen för anmälan. Kongressen går av stapeln på Knaust Hotell och Sundsvallarna har lovat bjuda på en oförglömlig helg. Det kommer både norrmän och tyskar och en hel del svenskar så klart. De som anmäler sig denna vecka har dessutom chans att vinna flygresan från Göteborg, Malmö eller Stockholm. Så, imorgon är sista dagen som sagt om du vill med och anmäler dig gör du på www.vk2012.se.

Sist men inte minst är imorgon sista dagen som Millenniumstiftelsen tar emot ansökningar för bidrag från fonden. Driver din kammaren ett projekt som ger unga människor möjligheten att utveckla ledarskap, socialt ansvarstagande, entreprenörskap och nätverk med målet att skapa positiv förändring så passa på att sök. Det är viktigt att projektet inte har börjat innan Vårkongressens start. Ansökan skickas till lisa.forsstrom@jcisweden.se som vill ha den senast imorgon.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *