Årets sista intervju

petter.honk Styrelsen 0 Comments

Det har blivit dags att vinka hejdå till 2016 och vi passar på att ställa några frågor till Victoria som lett föreningen under 2016.

Vilken var den mest värdefulla insikt du fick?
Under året? Ett citat som finns i Carlo Ancelottis bok Quiet Leadership summerar min mest värdefulla instinkt “they don’t care how much you know until they know how much you care”.

Vad imponerade mest på dig under året?
Viljan och modet hos våra medlemmar.

Kommer du bli en Impossible Past President?
Hahaha. Nej, jag tror inte det. Catharina, Daniel och jag har alla blivit bra vänner under året och vi uppskattar alla tre rakhet. Vi vet var vi har varandra och vad vi brinner lite extra för.

Mest minnesvärda evenemang?
Jag har varit på väldigt mycket i år och jag tycker våra nationella evenemang har överträffat de internationella. Stämningen på våra Board Booster akademier har varit magisk, vårkongressen och nationalkongressen var bägge riktigt bra, Sundsvall Business Awards är i en klass för sig själv, Gåsablotet hade riktigt imponerande talare precis som Open Doors. Måste jag välja ett evenemang så får det bli kräftskivan i Halmstad. Det har förvisso alltid varit min favorit konferens men det var extra speciellt i år dels eftersom jag fick mitt senatorskap och fina tal men mest för att gänget bakom kräftskivan var så lyckliga över vad de åstadkommit. Överlag har det varit väldigt hög nivå på föreläsningarna och kurserna hos våra lokalkammare så stor eloge till dom.

Du vann ju priset Årets Slackar. Vem har du Slackat mest till under året?
Hahaha. Det finns en del av välja mellan. Jag vet faktiskt inte, kan man inte se det alltså? Det står nog mellan Catharina, Daniel, Honken, Ljungis, Bergy eller Hanna J.

Finns det något på positlapparna från styrelsen kickoff på Orust som du känner att The V Team inte lyckades med?
På en lapp stod det hångel. Och det tror jag det varit dåligt med. Dessutom fick vi inte ihop så många träningar som vi hade önskat. Såhär i efterhand underskattade vi skicket i kammarna.

Bästa minnet från året?
Helt omöjligt att välja en. Helt omöjligt. Till och med föreningstämmorna har varit roliga i år.

Om du skulle beskriva ditt NP-år som ett djur, vilket djur och varför?
Mitt NP år var nog lite som en lejonmamma. Man får skydda, jaga föda (läs inspiration, bidrag, hjälp), leka, lära upp och ibland hamnar man i bråk med andra lejon.

Bästa beslutet du tog i år?
Att skapa och arrangera våra Board Booster akademier (tack Bergy för namnet!).

Tuffaste beslutet?
Att låna ut JCI European Academy var ett riktigt tufft beslut. Det var timmar av grubblande där. Eller månader rättare sagt. Mycket tänkandet i ensamhet, mycket bollande och ännu mer grubbleri. Vi ska vara glada att vi har så många medlemmar som brinner för projektet och vad som än händer så tycker jag vi ska vara stolta att vi drev projektet under 20 år.

Mest pinsamma som hänt under året?
Utan tveckan att jag redan fyra minuter efter vi blev invalda i Örerbro alltid har glömt bort någon av medlemmarna i V Team. Det har sina fördelar att vara en stort team men det blir ju fler namn att hålla kolla på hahaha.

Skulle du göra om det?
Ja, det skulle jag faktiskt. Att vara nationalpresident handlar inte om dig själv utan det handlar om vad du kan inspirera andra att göra. Det är ett väldigt fint och givande uppdrag.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *