Årets medlem 2016 – De nominerade är

Victoria Nyheter 0 Comments

Nu har det blivit dags för oss att börja presentera de nominerade för 2016 års belöningar. Nytt för i år kära vänner är att vi väljer att lägga den avgörande rösten i denna kategori hos er. Vi har tre fantastiska medlemmar som alla blivit nominerade av andra medlemmar (tack för alla bidrag!) och de tre finalisterna är Hanna Johansson från JCI Halmstad, Marie Pihl från JCI Malmö och Andreas Lindvall från JCI Stockholm. Alla tre har gjort fantastiska insatser för sina lokalkammare och nedan kan ni läsa mer om varför de är nominerade.

Omröstningen hittar ni längst ner. OBS! Omröstningen stänger den 29 mars 2017.

 

HANNA JOHANSSON, JCI HALMSTAD
(Nominerad av Hanna Westman, JCI Halmstad)

Tre ord som beskriver Hanna: Engagerad, handlingskraftig, kräftgeneral!

Därför är Hanna nominerad: Hanna Johansson gjorde det storstilade, traditionsenliga och värdefulla Halmstad-projectet International Crayfish Conference möjligt 2016!

Så anammar  Hanna på mottot Vilja, Våga, Växa: Hanna Johansson definierar orden vilja, våga växa. Och hon visar det med mod, handlingskraft och en stor dos envishet.

 

ANDREAS LINDVALL, JCI STOCKHOLM
(Nominerad av Anna Söderbom, JCI Stockholm)

Tre ord som beskriver Andreas: Engagerad, öppen, positiv

Därför är Andreas nominerad: Andreas har en tendens att alltid se positivt på saker och ting, vilket smittar av sig till omgivningen. När jag var LP frågade han ofta om jag behövde hjälp med något – han är en fin klippa. Andreas var med i styrelsen och deltog i många av JCI Stockholms träffar under 2016. Han hjälpte även till med projekt Open Doors. På internationellt plan var han med och representerade JCI Stockholm på Europakonferensen i Finland. Jag tycker verkligen att han förtjänar en extra hyllning för det stöd och engagemang han visar.

Så anammar Andras på mottot Vilja, Våga, Växa: Andreas anammar allt med optimism och drömmer stort. Det är på nåt vis grunden hos Andreas. Han accepterar nya utmaningar och deltar i projekt för att vi ska ta oss framåt.

 

MARIE PIHL, JCI MALMÖ
(Nominerad av Stina Torén, JCI Malmö)

Tre ord som beskriver Marie: Omtänksam, prestigelös, generös.

Därför är Marie nominerad: Marie har under en rad år varit mycket aktiv inom JCI Malmö, nationellt och internationellt. Dels då hon var lokalpresident 2005 och organiserade NK till att hon sedan återuppstarten 2014 varit en ovärderlig tillgång för den lokala kammarens fortsatta utveckling. Hon har med sitt nätverk, sitt aktiva deltagande i nyckelposition som bl a kassör, sin kunskap om och erfarenhet från föreningens tidigare verksamhetsår kunnat lotsa och stötta både mer erfarna men inte minst nya medlemmar och därmed utgjort en starkt bidragande faktor till att JCI Malmö åter blivit en vital lokalförening att räkna

Så anammar Marie mottot Vilja, Våga, Växa: Marie verkar med stor vilja och intresse för att JCI Malmö och JCI Sweden ska leva vidare och utvecklas som en stark organisation. Hon uppmuntrar andra, ofta mindre erfarna medlemmar att våga ta nya roller och engagera sig aktivt i föreningens verksamhet. Marie har med sin gedigna erfarenhet varit en viktig drivkraft för att hjälpa JCI och dess medlemmar att växa, som förening och som människor.

 

Vem är årets medlem 2016?

Hanna Johansson, JCI Halmstad
Andreas Lindwall, JCI Stockholm
Marie Pihl, JCI Malmö

QuizMaker

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *