Examen från JCI European Academy 2017

Victoria Träningar 0 Comments

I augusti arrangerade JCI European Academy för 20:e gången. Ledarskapskursen leds av utbildare från hela Europa och lockar även deltagare från hela Europa. I år var fyra av de nästan hundra deltagarna från JCI Sweden och vi passade på att fråga dom om de intensiva dagarna.

Vad har du tagit med dig som du ser som största värdet?
Förutom cirka hundra nya vänner, en handfull djupa insikter i min egen person och kraftiga skiften i vissa av mina fundamentala värderingar; inte så mycket.
Robert Klackenborn, JCI Göteborg


Hur skulle du beskriva JCI European Academy?

Känslosamt och otroligt lärorikt.
Hanna Johansson, JCI Halmstad


Lärde du dig någonting om du själv som du inte redan visste?

Jag kan inte komma på att jag lärde mig något nytt om mig själv men jag fick uppleva hur jag fungerar i olika situationer och i grupp med olika typer av människor.
Henrik Fryk, JCI Göteborg


Hur levde European Academy upp till dina förväntningar?

De medlemmar som deltagit tidigare år från JCI Sundsvall rekommenderade utbildningen som en av de bästa de gått. Mer än så avslöjades egentligen inte. Jag visste lite vilket var bra för den totala upplevelsen. Mitt tips är att inte ta reda på så mycket i förväg (förutom det praktiska så klart). Jag valde istället att fokusera på att vara där i stunden, njuta av hela grejen och ta det som det kommer. Jag förväntade mig en positiv upplevelse och att jag skulle knyta många nya kontakter. Den långa helgen blev över förväntan och dagarna som följde efteråt var en lyckorus. Det går inte att beskriva allt man går genom på de 4 dagar som spenderas med helt okända människor som i slutändan känns som vänner man haft hela livet. Man lär sig så otroligt mycket. Arrangörerna/ utbildningsledarna gör otroligt stort jobb och ger verkligen allt av sig själva för att vi delegater ska få en fantastisk upplevelse – och dem lyckas verkligen!
Romana Culjak, JCI Sundsvall

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *