Belöningar för 2017 – nomineringsdags!

catharina Belöningar 0 Comments

Hej alla medlemmar!

Det är redan dags att hylla de som gjort ett avtryck under året. JCI Sweden har en uppsjö av belöningar och den fullständiga listan på belöningar finns här. Vi har återigen valt att fokusera på fem kategorier och behåller kategorin som vi körde 2016: ”Årets projekt av en lokalförening”.

Om du anser att fler än de fem utvalda kategorierna ska vara öppna för nomineringar, hör av dig till Catharina på kontaktuppgifterna nedan senast den 24 september internetabonnemang bästa-bredband.

De fem kategorierna är:

1) Årets lokalförening – StorLOMen
2) Årets lokalpresident
3) Årets nya medlem
4) Årets medlem
5) Årets bästa projekt av en lokalkammare

 

Här är några snabba och enkla regler:

  • Alla medlemmar kan nominera. (Obs! Det är inte flest nomineringar som vinner.)
  • Deadline för nomineringarna är 8 oktober.
  • Vinnarna utses av en jury bestående av nationalpresidenterna för 2016 och 2017 samt deptuy president för 2017. Juryns beslut kan ej överklagas.
  • ”Årets medlem” kommer folket rösta fram. Rösterna räknas sedan ihop och sammanställs av juryn. Folkets röst kan inte överklagas.
  • Vinnarna tillkännages på Nationalkongressen i Malmö i oktober.

Är ni redo? Här hittar ni nomineringsformulären:


(function(){var qs,js,q,s,d=document,gi=d.getElementById,ce=d.createElement,gt=d.getElementsByTagName,id=’typef_orm_share’,b=’https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/share.typeform.com/’;if(!gi.call(d,id)){js=ce.call(d,’script’);js.id=id;js.src=b+’share.js’;q=gt.call(d,’script’)[0];q.parentNode.insertBefore(js,q)}id=id+’_’;if(!gi.call(d,id)){qs=ce.call(d,’link’);qs.rel=’stylesheet’;qs.id=id;qs.href=b+’share-button.css’;s=gt.call(d,’head’)[0];s.appendChild(qs,s)}})()


(function(){var qs,js,q,s,d=document,gi=d.getElementById,ce=d.createElement,gt=d.getElementsByTagName,id=’typef_orm_share’,b=’https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/share.typeform.com/’;if(!gi.call(d,id)){js=ce.call(d,’script’);js.id=id;js.src=b+’share.js’;q=gt.call(d,’script’)[0];q.parentNode.insertBefore(js,q)}id=id+’_’;if(!gi.call(d,id)){qs=ce.call(d,’link’);qs.rel=’stylesheet’;qs.id=id;qs.href=b+’share-button.css’;s=gt.call(d,’head’)[0];s.appendChild(qs,s)}})()


(function(){var qs,js,q,s,d=document,gi=d.getElementById,ce=d.createElement,gt=d.getElementsByTagName,id=’typef_orm_share’,b=’https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/share.typeform.com/’;if(!gi.call(d,id)){js=ce.call(d,’script’);js.id=id;js.src=b+’share.js’;q=gt.call(d,’script’)[0];q.parentNode.insertBefore(js,q)}id=id+’_’;if(!gi.call(d,id)){qs=ce.call(d,’link’);qs.rel=’stylesheet’;qs.id=id;qs.href=b+’share-button.css’;s=gt.call(d,’head’)[0];s.appendChild(qs,s)}})()


(function(){var qs,js,q,s,d=document,gi=d.getElementById,ce=d.createElement,gt=d.getElementsByTagName,id=’typef_orm_share’,b=’https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/share.typeform.com/’;if(!gi.call(d,id)){js=ce.call(d,’script’);js.id=id;js.src=b+’share.js’;q=gt.call(d,’script’)[0];q.parentNode.insertBefore(js,q)}id=id+’_’;if(!gi.call(d,id)){qs=ce.call(d,’link’);qs.rel=’stylesheet’;qs.id=id;qs.href=b+’share-button.css’;s=gt.call(d,’head’)[0];s.appendChild(qs,s)}})()


(function(){var qs,js,q,s,d=document,gi=d.getElementById,ce=d.createElement,gt=d.getElementsByTagName,id=’typef_orm_share’,b=’https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/share.typeform.com/’;if(!gi.call(d,id)){js=ce.call(d,’script’);js.id=id;js.src=b+’share.js’;q=gt.call(d,’script’)[0];q.parentNode.insertBefore(js,q)}id=id+’_’;if(!gi.call(d,id)){qs=ce.call(d,’link’);qs.rel=’stylesheet’;qs.id=id;qs.href=b+’share-button.css’;s=gt.call(d,’head’)[0];s.appendChild(qs,s)}})()

 

Har ni frågor så står juryn till ert förfogande.

Catharina Peterson (ordförande) – [email protected]

Victoria Peterson – [email protected]

Daniel Ekman – [email protected] (Daniel har dock inte möjlighet att kolla sin mail särskilt ofta så hör hellre av er till Catharina eller Victoria via mail.)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *