JCI Sweden Foundation har release på Nationalkongressen

Victoria Fonder och bidrag 0 Comments

Under Nationalkongressen i Malmö den 21 oktober lanserar JCI Sweden Foundation en helt ny medalj! För att erhålla denna krävs ett bidrag på 5.000kr eller mer. Är du tidigare bidragsgivare så adderas ett nytt bidrag till din tidigare donation. För bidrag mellan 1.000kr och 4.999kr erhålls fortfarande den pin som vi haft tidigare.

Vi välkomnar också alla befintliga och nya bidragsgivare till vår JCI Sweden Foundation drink under lördagen innan banketten. Nya donatorer ska anmäla sig till JSF styrelsen i förhand. En separat inbjudan kommer till alla NK-anmälda donatorer, men boka redan nu kl 17.30 på lördagkväll :).

Nya donator nålar samt medaljer ges ut under galan i Nationalkongressen. Titta på bilden som bilaga; 1.000kr pin är på vänster sida och den nya medaljen för 5.000kr donatorer är till höger.

JCI Sweden Foundation är en förening som har till syfte att ekonomiskt stödja JCI-projekt inom Sverige. Projekten skall bidra till det globala samhällets utveckling genom att ge unga människor möjligheten att utveckla ledarskap, socialt ansvarstagande, entreprenörskap och nätverk med målet att skapa positiv förändring. Driver ni ett projekt i er lokalförening som kan behöva ekonomisk stöttning, hör av er till oss om hur ni ansöker!

Bidrag kan betalas direkt till JCI Sweden Foundation via bankgiro 5250-9668.

För mer information når ni oss i styrelsen (Peter Uppman, David Haglund och Jenni Ahlstedt) via e-post: fö[email protected]

Ses snart i Malmö!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *