Adventskalender 2017: Lucka 1

Victoria Tävlingar 5 Comments

Julen är snart här och vi i styrelsen skulle sakta och säkert vilja börja tacka för oss men innan vi säger farväl så har vi satt ihop små julpaket med något kul/göttigt/bra som vi nu lottar ut på adventssöndagarna. Alla kan delta och allt man behöver göra är att svara på frågan nedan i kommentarsfältet för att vara med i utlottningen. Veckans svar ska vara inne senast klockan 17:00 på fredag (8 december).

Lycka till!

Vilket JCI evenemang ser du mest framemot nästa år?

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments 5

 1. Max Angenius

  Svår fråga! Eftersom jag är projektledare för International Crayfish Conference kanske jag måste säga det?! Men eftersom jag redan varit med om det en gång så tror jag att jag ser mest fram emot Europa Kongressen i Riga. Det blir min första internationella kongress med JCI och det verkar som att vi blir en del från JCI Sweden som åker dit. Jag har heller aldrig varit i Lettland eller någon av de baltiska länderna för den delen. Så det blir många nya uttryck båda för nöjet av att besöka ett nytt land men också inspiration och lärdomar som jag lärt mig att JCI event erbjuder 😀

 2. Vasilis Mavroudis

  Ursäkta det tråkiga svaret, men jag ser fram emot ett vanligt medlemsmöte med lokalföreningen! Har inte varit så aktiv på sistone och jag saknar alla! 🙂

  Så mitt svar är: nästa lokalmöte med JCI Stockholm! =)

 3. Daniel

  För sent att tävla men jag ser mkt fram emot Goa i Indien, aldrig varit i Indien och stranden ser magisk ut 🙂
  (ska även till Riga och ej varit där innan heller!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *