Riga Calling

Victoria Kongresser 0 Comments

Varje år arrangeras JCI konferenser, kongresser och akademier runt om i världen. Bland annat finns det regionskonferenser. En för Asien och Australien, en för Syd- och Nordamerika och för Afrika och en för Europa. Årets europakonferens är i Riga, Lettland.

Konferensen börjar tisdagen den 19 juni och slutar officellt på kvällen den 22 juni, men inkluderar även en gratis recensior midsommarfestival den 23:e juni för de som kan stanna kvar! Under dessa dagar får du ta del av utbildningar, föreläsningar, inspiration och ett fantastiskt nätverk såklart. Självklart fylls kvällarna med olika fester för JCI medlemmar där nya minenen och vänskaper kan skapas. Vi lovar att du kommer lämna Riga med massor av motivation, inspiration och nya kompisar! Ta chansen och upptäck Riga och vårt fantastiska nätverk!

Early bird biljetter

JCI Sweden har ett fåtal Earlybird biljetter till salu. Om du är intresserad så maila [email protected] med namn, kammare, telefonnummer samt eventuellt senatorsnummer. Priset för våra biljetter är 3700kr. Deadline för att köpa innan de släpps till andra är 19 mars.

Reseledare sökes

JCI Sweden söker en reseledare som kan hjälpa till att koordinera dagarna nere i Riga. Som reseledare vill vi gärna att du hjälper oss samla in kontaktuppgifter till konferensen, utser ett Sverigehotell, arrangerar en sverigemiddag och hjälper oss hålla delegationen uppdaterad under konferensen. Du kommer också ansvara för flaggor och dylikt vid invigningen. Är du intresserad? Maila [email protected]. Ersättning vid detta reseledaruppdrag är 1000kr.

Har du frågor om vad det innebär att vara reseledare vid en europakonferens? Kontakta gärna Victoria Peterson som är en erfaren reseledare ([email protected] eller 0709403564).

Konferensens hemsida: www.ec2018riga.com

Anmälan: www.cvent.com/events/2018-jci-european-conference/event-summary-6cff7a0273324707a6f6a9136b1c40f4.aspx

Sist men inte minns, det finns en Facebookgrupp för JCI Swedens medlemmar, senatorer och kompisar som vill åka på Europakonferensen. Den hittar du här: www.facebook.com/groups/103651689731032/

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *