Välkommen

0bebcdcJCI (Junior Chamber International) erbjuder personlig utveckling och ledarskapsutbildning för unga mellan 18-40 år. Hos oss får du färdigheterna som tar dig till nästa nivå. Utöver det får det ett internationellt nätverk och chansen att driva projekt som skapar en positiv förändring.

Här är våra kommande aktiviteter.

Afterwork

2015-11-25, 17:30
Plats: Hotel Scandic Europa
Ansvarig:

Ta med ett gäng vänner och kollegor på afterwork tillsammans med JCI Göteborg.

Alla är hjärtligt välkomna att ansluta!

Senatorlunch på Operan

2015-11-26, 11:30-13:00
Plats: Göteborgs Operan
Ansvarig:

Torsdagen den 26:e november träffas vi, senatorer och medlemmar, för lunch på Göteborgs Operan.

Det blir alltid trevligt när vi träffas på detta sett, och för medlemmar är det ett utmärkt tillfälle att nätverka och mingla med våra JCI senatorer och alumni. Också självklart en fantastisk chans för dig som senator eller alumni att få en inblick i dagens JCI Göteborg.

Det är vanlig lunchservering i restaurangen, där var och en på plats beställer vad man vill äta (dvs. man betalar själv för sin mat). Se www.opera.se för mer information och menyer. Dock brukar vi boka bord för att säkerställa att alla har plats, och för att underlätta det för oss, var snäll och anmäld dig genom länken:

Detta blir sista senatorlunch under detta år, och derför ett extra bra tillfälle att boka detta datum och vara med.

Vi ser verkligen fram mot att träffas - varmt välkomna!

Öppet hus

2015-12-01, 18:00-18:30
Plats: Scandic Crown, Polhelmsplatsen, Göteborg
Ansvarig:

Kom och träffa oss och få veta mer om JCI, Junior Chamber International.

Vi berättar om vilka vi är och vad vi gör. Självklart finns det tid för frågor. Du är varmt välkommen att stanna kvar på vårt månadsmöte som börjar 18:30.

Månadsmöte / Workshop: NLP för Stresshantering

2015-12-01, 18:30-20:00
Plats: Scandic Crown Hotel
Ansvarig:

Vad är NLP för något?  Hur funkar det och vad kan det göra för oss?

Hur är det med stress... är det bara farlig för oss, sak som har massor av dåliga konsekvenser för vår fysiska och psykiska hälsa, samt hur vi hanterar jobbiga situationer och människor?

Eller kan det kanske vara så att hur vi uppfattar, bearbetar och hanterar stress gjör skillnaden mellan om stress har farliga konsekvenser för oss, eller blir en användbar resurs för oss - något som hjälper oss prestera bättre och uppleva bättre livskvalité i våra arbets- och vardagsliv?

Stress är stor sak i flestas liv, särskilt under vissa perioder, som i december och över jul. 

Vi i JCI Göteborg därför stolta och glada över möjligheten att erbjuda till våra medlemmar och andra intressanta detta december workshop med Jenny Andersson, i hur vi kan använda oss av NLP´s metoder för att hantera och bearbeta med stress.

Denna korta workshop kommer blanda ihop föredrag med konkreta övningar, och syftar till att alla kommer ifrån med bättre insikt i vad NLP är för något, djupare insikter och förståelse om stress, samt några konkreta NLP metoder och verktyg för att börja hantera och bearbeta stress på ett mer konstruktivt sätt i sitt liv.

Denna workshop är grattis för våra medlemmar / Pris för andra deltagare 150 kr.- 

=== om Jenny Andersson ===

Jenny är ICF-certifierad professionell coach (PCC), INLPTA-certifierad NLP-coach och INLPTA-certifierad NLP Business Master. Hon har en bakgrund som marknadsekonom och prisbelönt produktions- och projektledare inom reklambranschen. Idag arbetar Jenny som professionell coach, föreläsare och utbildare för team, chefer och medarbetare för att skapa nya resultat, kultur, glädje och hållbar utveckling. Något som är speciellt med Jenny är att hon även är friskvårdsterapeut och mindfulness-instruktör och gjorde det som så många drömmer om, men som få vågar – hon har under fyra år drivit eget wellness-företag i Thailand.

Jenny brinner för att öka människors glädje och medvetenhet för att utveckla självledarskap och motivation. Då stärks medarbetare och ledare – både individuellt och som team. Och det blir mer lönsamt för både individen och organisationen. 

JCI International: JCI Lübeck; Wildschweinessen

2015-12-05 - 2015-12-06
Plats:
Ansvarig:
http://www.wj-luebeck.de/projekte/wildschweinessen/

The "Wildschweinessen" is Part of JCI Lübeck, just as Marzipan is bound to the city of Lübeck. We are happy to announce that this tradition will continue this year. We will celebrate the ball in the festive location of the Columbia Hotel in Travemünde. You can enjoy a great dinner, nice music and meet your friends. We wish you and us a glittering Ball night

http://www.wj-luebeck.de/fileadmin/user_upload/bestell_2015.pdf

Glögg och budgetmöte

2015-12-10, 18:00-21:00
Plats: Torkelsgatan 4a, Göteborg
Ansvarig:

Det är dags att avsluta JCI Göteborgs verksamhetsår 2015 och vi vill därrmed bjuda in till en sista aktivitet för året, nämligen Budgetmötet som också kallas LP-glöggen*! 

Mer information skickas i separat kallelse. 

 

*LP = lokalpresident