Välkommen

0bebcdcJCI (Junior Chamber International) erbjuder personlig utveckling och ledarskapsutbildning för unga mellan 18-40 år. Hos oss får du färdigheterna som tar dig till nästa nivå. Utöver det får det ett internationellt nätverk och chansen att driva projekt som skapar en positiv förändring.

Här är våra kommande aktiviteter.

Debating

2015-04-20, 18:00-21:00
Plats: Scandic Crown, Göteborg
Ansvarig:

Debating är helt enkelt en kurs som är upplagd som en rolig tävling i konsten att övertyga och argumentera. Två lag tävlar mot varandra kring ett tilldelat ämne, där det ena laget är för och det andra emot. De som är skickligast på att argumentera sin sak vinner. Man bedöms efter argumentens innehåll, argumentationens strategi och sitt framförande. Första gången kan vara lite läskig men låt inte dig hindra dig - det går över!  Genom debating får du inte bara en bättre argumentationsförmåga utan du blir dessutom en bättre talar, en mer självsäker talare.  Alla kurstillfällen börjar med en introduktion för förstagångsdeltagare och kursen ingen förkunskap krävs. Ämnen som debatteras är ämnen alla kan komma på argument för eller emot. 

JCI Sundsvall: Vårkongress 2015 i Norrlands huvudstad

2015-04-24 - 2015-04-26, 18:00-12:00
Plats: Sundsvall
Ansvarig:
http://www.vk2015.se

Tänk dig att för en helg få kliva utanför vardagens traglande. Att få lämna bekymmer och besvär där hemma. I Sundsvall den 24 - 26 april samlas alla de rätta människorna, med de rätta attityderna för att energiboosta varandra upp i nivåer som skulle få självaste redbull att gapa av avund.

Ramarna finns redan på plats i form av re rätta föreläsarna, de grymmaste (och historiens mest subventionerade) utbildningarna, de glammigaste festlokalerna, den kylda cavan. Men det är i mötet mellan människor som den positiva energin uppstår. Utan dig, ingen fest så anmäl dig redan idag.

Välkommen till Sundsvall!

JCI lunch på Operan

2015-05-13, 11:30-12:30
Plats: Operan, Christina Nilssons Gata
Ansvarig:

Onsdagen den 13:e maj träffas vi för lunch på GöteborgsOperan. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som medlem att nätverka och mingla med våra JCI senatorer och alumni. Det är också en fantastisk chans för dig som senator eller alumni att få en inblick i dagens JCI Göteborg.

Det är vanlig lunchservering i restaurangen, där var och en på plats beställer vad man vill äta (dvs. man betalar själv för sin mat). Se www.opera.se för mer information och menyer.

Vänligen anmäld Dig här på hemsidan då det underlättar för bordsbokning.

 

Varmt välkommen!

JCI Stockholm: Battle of the Baltic

2015-05-15 - 2015-05-17, 12:00-13:00
Plats: Stockholm, Sweden
Ansvarig:
http://www.jcisweden.se/bob/

JCI Stockholm is prepared to defend last year's victory in Battle of the Baltic.

Read more and register at http://www.jcisweden.se/bob/

Debating

2015-05-18, 18:00-21:00
Plats: Scandic Crown, Göteborg
Ansvarig:

Vårens sista debating / public speaking aktivitet. Exakt tema kommer senare.

JCI International: JCI:s Europakonferens

2015-06-03 - 2015-06-07
Plats: Istanbul, Turkiet
Ansvarig:
http://www.jcisweden.se/europakonferensen

Europakonferensen 2015 hålls i början av juni i den underbara staden Istanbul, Turkiet. 2015 är ett speciellt år för JCI, eftersom föreningen firar 100 år i världen. Missa inte chansen att gå med hundratals medlemmar från Europa och fira en viktig milstolpe!

Konferensen börja under eftermiddagen på onsdag den 3 juni och avslutas med galamiddag på lördag den 6 juni.

Reseledare för denna konferens är Petter Honk från JCI Halmstad och Victoria Peterson från JCI Göteborg. Kontaktuppgifter till oss hittar du lite längre ner.

Genom att anmäla dig här så hjälper du oss hålla koll på den svenska delegationen och du kommer också få information som berör den svenska delegationen som ska delta. 

Anmälan till själva kongressen görs dock här: http://www.jci.cc/ourevents/istanbul2015

 

Vi ses i Istanbul! 

 

Petter Honk
petter.honk@jcisweden.se
0701-501697

Victoria Peterson
victoria.peterson@jcisweden.se
0709-403564

Sommarfest med Snejden

2015-08-22
Plats:
Ansvarig:

Varje år annordnas en sommarfest för JCI Göteborgs medlemmar och senatorsföreningen Snejden en gemensam sommarfest där hela familjen är välkommen. 

Senatorer är livstidsmedlemmar inom JCI. Det är en utmärkelse som medlemmar som engagear och utvecklar JCI kan få. Sommarfesten är alltid en trevlig blandning av generationer och historier. I år så samlas vi alla den 22 augusti. Mer information om var kommer.