Snejdens valmöte 2011

Som vanligt var det en skara glada senatorer som träffades hemma hos Tinne, sista gången där för nu lämnar hon sitt hus och flyttar ner på Onsala. Många minnen har vi från det huset! Vi var i alla fall 23 stycken som fick plats med skohorn men har man bara hjärtat på rätt ställe så går allt.
Mötet började med att vi fick minnes två gamla JCI medlemmar Finn Riis och senator Lasse Rehnström. Två stora personligheter där Lasse var bl.a. den som startade med gröna gelégrodor som har utvidgats till en grodsamling! Därefter började mötet. Som vanligt är det en intressant övning att vara ordföranden eftersom vid varje ordningsfråga skall det drickas mousserande, numera finns det även alkoholfritt, men det märks inte på denna skaran. Diskussionerna gick höga redan innan vi valt justeringsmän och dessa fick i år hålla kandidat tal vilket de inte precis förväntade men sådan är ordningen när det kommer förslag från mötet. Peter Westman och Paul Östling blev överraskade men klarade det bra.
Det övriga på valmötet gick enligt planen och ordförande för nästa år blir Anita Thelander, grattis och lycka till! Den viktigaste punkten sedan var hur vi skall få samman ett stöd så European Academy kan fortsätta.
Därefter var det en supé som tillagats av Tinne, Elisabeth och Svante. Förrätt, huvudrätt och en fin dessert! Som vanligt var det hög stämning som inte avtog med kvällen utan den slutade inte förrän vi alla gick hem nöjda och glada!!

 

Text: Håkan, Snejden ordföranden 2011, senator #48758

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *