Lunch för medlemmar och senatorer

Mingel

I måndags (20/2) var det dags för en efterlängtad aktivitet nämligen en gemensam träff för medlemmar och senatorer. Det har länge pratats om det och nu hade David Haglund och senatorn Håkan Stenson styrt upp en lunch på Göteborgsoperan – tack för det!

Det var hela tjugosju stycken anmälda och alla kom även om några få kom lite senare än utsatt tid. Det beställdes lasagne och fiskgryta och åts minisemlor. Ulf Gustafsson bjöd på en lite historia om Göteborgsoperan nämligen historian om den gamla tanten och vem Fiddo Lundgren var vars namn står på operans guldplakat över donationer.

Det kom både medlemmar, intressenter, senatorer och äkta makar till lunchen. Som medlem är det alltid spännande att träffa senatorerna. De har så himla många trevlig, lärorika och roliga JCI historier att dela med sig av. Extra roligt med måndagens lunch var att det var en salig blandning av senatorer. Många av dom var aktiva på slutet av 70, början av 80-talet men det fanns även de som var aktiva på den senare delen av 60-talet och visa som gick med i början av 90-talet.
Det är inte bara kul att höra på de personliga historierna om JCI utan också få höra om JCIs utveckling. Det är oerhört intressant att ta del av ”hur det var förr” och senatorerna är utmärkta bollplank att bolla idéer med. Bollplank som dessutom har imponerande stora nätverk.

Senatorerna i sin tur verkade tycka det var kul att höra att vi i JCI Göteborg har så mycket på gång och att det är så stort intresse kring organisationen.
Nästa lunch blir i maj – ta chansen och var med då!

 

Text: Victoria Peterson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *