Ansök om stipendie, kort ansökningstid!

Göteborgs senatorsförening delar ut stipendiet JCI Gata, till förstagångsdeltagare på internationella kongresser. Är det Din första gång och DU funderar på att åka till European Conference i Monaco eller World Congress i Rio de Janiero under 2013 (kanske har du redan anmält dig?!) så finns möjligheten att söka stipendiet: JCI Gata.

SISTA DAG att söka stipendiet är den 13 mars (nu på onsdag)!!

Ansökan, som består i en kort beskrivning om dig själv, varför du är/kommer bli en aktiv medlem, en motivering för varför Du ska få stipendiet, vad det skulle innebära för dig att åka på en internationell kongress.
Ansökan skickas till: [email protected] senast nu på onsdag. Märk mailet: ”JCI GATA, Ansökan: Förnamn Efternamn”.
Vi uppmanar Dig att skicka in en ansökan omgående, för att öka dina möjligheter att åka på internationell kongress – seminarier, utbildningar, key note speakers, studiebesök, aktiviteter osv. med andra JCI’are världen över!

Ta chansen!

Mer information från Senatorerna:
Göteborgs senatorsförening Snejden beslutar vid varje valmöte om ”JCI-Gata stipendiet” skall delas ut, samt i så fall vilket antal och vilken summa. (Mötet äger rum den 23 Mars).
JCI Gata ges till aktiv/-a medlem/-ar som är första gångs deltagande på en internationell JCI kongress.
Motprestationen från stipendiaten består i att skriva en reseberättelse som kan publiceras till alla JCI-medlemmar, senatorer & juniorer. Vår önskan är att berättelsen skall ha en sådan form så att den framstår som en artikel i en tidskrift färdig att publiceras. Med detta menar vi:

§ Att vi önskar reseberättelsen anpassad, så att den skall kunna fungera som en tidsskriftsartikel.
§ Att artikeln bör omfatta ca 450 – 550 ord, samt ha minst 4/max 6 bilder med bildtexter bifogade.
§ Att den bör inkomma till Snejdens ordförande inom 6 veckor efter företagen resa.
§ Att artikeln bör innehålla en del som beskriver hur stipendiet har/och kommer att ha/ nytta för mottagarens personliga utveckling.

Med vänlig hälsning,

Snejden; Göteborgsnejdens senatorsförening

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *