Utbildningar

NLP utbildning med Martin Gustafsson, 2012

Vad skulle du vilja lära dig och bli bättre på? 
JCI erbjuder sina medlemmar kompetensutveckling till självkostnadspris!
Här får du en möjlighet att växa och hitta verktyg och utveckla dig själv och andra utan att behöva blanda in arbetsgivare. Ungefär fyra gånger om året erbjuder vi träningstillfällen. Allt för att utveckla dig som medlem i det du önskar. Utbildningarna varar från ett par timmar till en hel helg.

Som medlem får du också möjlighet att prova på att vara tränare, antingen genom att använda material som finns för officiella träningar eller genom att sätta ihop din egen kurs med stöd från etablerade tränare. JCI Göteborg kan arrangera kurser, utbildningar, träningar i flera olika ämnen så som Presentationsteknik, Public Speaking, Projektledning, Mötesteknik och Debating.
Debating som exempel är en rolig tävlingsform i konsten att övertyga och argumentera som JCI arrangerar mästerskap inom. Två lag tävlar mot varandra kring ett tilldelat ämne, där det ena laget är för och det andra emot. De som är skickligast på att argumentera sin sak vinner. Man bedöms efter argumentens innehåll, argumentationens strategi och sitt framförande. Genom Debating lär du dig att på ett bättre sätt framföra ditt budskap på ett analytiskt och retoriskt sätt. Du bygger upp självförtroende och lär dig att på ett korrekt sätt framföra dina åsikter både verbalt och kroppsligt, samt att du övar upp din förmåga att lyssna och förbättrar dina färdigheter i att ge kritik. Då man argumenterar både för och emot olika ämnen blir man mer nyanserad och objektiv i sina bedömningar av problem, synsätt eller åsikter.
Är du intresserad av någon kurs? För mer information om vad vi erbjuder och när i tiden, se vårt kalendarium, vår facebookgrupp eller kontakta någon ur styrelsen om du vill att vi arrangerar något särskilt.

Välkommen att utveckla dig till din fulla potential!

Som träningsorganisation för framtida företagsledare har Jaycees helt klart en viktig uppgift att fylla. -Anders Wall