JCI Halmstad

Välkommen till JCI Halmstad!

JCI Halmstad bildades 1958 som tredje lokalförening (kammare) i Sverige. Kammaren har allt sedan starten varit mycket aktiv och byggt upp ett brett kontaktnät, både på det nationella och internationella planet.

JCI Halmstad är en del av Junior Chamber International, ett globalt nätverk för unga entreprenörer. Som medlem i JCI får du tillträde till ett brett professionellt nätverk som kan ge dig en betydande skjuts i din personliga karriär.

Våra projekt

JCI Halmstad bedriver projektverksamhet inom tre huvudområden: näringsliv, samhälle och internationella relationer. Vår ambition är även att aktivt fungera som resurs och rekryteringsbank till det lokala näringslivet.

Vårt mest välkända projekt är den Internationella kräftskivekonferensen, ICC, som vi hållit i augusti varje år sedan 1958. Vi anordnar även ett Julklappsprojekt varje år sedan 2010. I Julklappsprojektet samlar vi in leksaker, spel, böcker och liknande från privatpersoner och delar ut till barn som ligger på sjukhus över julen och till familjer via Svenska Kyrkan.

>> Läs mer om våra projekt här.

Våra aktiviteter

Förutom våra större projekt erbjuder vi regelbundna möten med intressanta föreläsningar,  företagsbesök där vi lär oss mer om de lokala företagen eller sociala träffar som after work eller bowling.

Inom organisationen anordnas det även kontinuerligt utbildningar inom bland annat ledarskap, projektledning, debatt-teknik mm.

Titta i vår kalender för att se vad som är på gång just nu!

Du hittar även alla våra events på Facebook.FBLogo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *