Våra projekt

International Crayfish Conference (ICC, ”Kräftskivan”)bild 5

Det största årligen återkommande projekt som JCI Halmstad driver är International Crayfish Conference som vi hållit i augusti varje år sedan 1958. Att vara med och anordna denna konferens, för ungefär 200 gäster från ett tiotal länder, ger dig en unik chans att utveckla dina personliga egenskaper inom exempelvis projektledning, marknadsföring och internationella relationer .

Under 2007 firade ICC 50 år och det året deltog över 320 gäster, däribland dåvarande världspresidenten, ett antal nationalpresidenter, senatorsordföranden och medlemmar från 16 olika länder, under en fyra dagar lång konferens.

2016 års International Crayfish Conference gick av stapeln 12-14 augusti och var fantastisk. Vi laddar nu för ett magiskt 60-års firande 2017!

För mer information se www.crayfishconference.com

Julklappsprojektet2012-12-02_15.36.29

Sedan 2010 driver JCI Halmstad Julklappsprojektet till förmån för barn i familjer med ekonomiska svårigheter och för barn som måste vistas på sjukhus under julhelgen. Projektet riktas mot allmänheten och insamling av julklappar sker under en månads tid innan julhelgen med Halmstad Turistbyrå och Clarion Collection Hotel Norre Park som insamlingsplatser.

Samarbetspartners är Svenska kyrkan, KRIS (Kriminellas Revansch I Samhället), Kvinnojouren och barnavdelningen på Hallands Sjukhus Halmstad.

Läs mer om Julklappsprojektet här eller på julklappsprojektet.se

Driv ditt eget projekt i JCI

I JCI har du chansen att driva ett eget projekt och på det sättet utveckla dina kunskaper och färdigheter inom projektledning, gruppdynamik, marknadsföring mm. Du får tillfälle att driva ett skarpt projekt där det samtidigt är ok att öva, göra misstag och lära sig av dem.

Vill du själv driva ett projekt – en entreprenörsdag, ett samhällsprojekt, en konferens eller liknande?
Hör av dig till styrelsen som hjälper dig vidare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *