Nyheter

Välkommen till JCI Malmö!

Välkommen till ett av de mest intressanta nätverken för unga människor, mellan 18 och 40, med intresse för ledarskap, entreprenörskap och personlig utveckling!

Junior Chamber International (JCI) är en internationell organisation för unga ledare och entreprenörer. Vi är ett nätverk med nästan 200 000 medlemmar i 120 länder. Vi arrangerar möten, seminarier och kurser och driver projekt, allt för att utvecklas till bättre personer och ledare samt att hjälpa unga människor att växa som människor.
JCI en politiskt och religiöst obunden förening som samlar människor från alla slags yrken, med gemensam nämnare att vi alla är driftiga personer som vill utvecklas och åstadkomma förändring. JCI har också ett historiskt samarbete med FN kring positiv förändring världen över.
I Sverige finns det ett tiotal lokala föreningar (kammare) som tillsammans bildar JCI Sweden. Gemensamt anordnar vi nationella och internationella konferenser, seminarier, utbildningar och kongresser. Arenor för människor att nätverka, skapa nya kontakter och bli bättre!

Om du vill veta mer om vår organisation botanisera bland länkarna. För att se vad som pågår just nu kolla kalendariet.