Välkommen!

JCI (Junior Chamber International) erbjuder personlig utveckling och ledarskapsutbildning för unga mellan 18-40 år. Hos oss får du färdigheterna som tar dig till nästa nivå. Utöver det får det ett internationellt nätverk och chansen att driva projekt som skapar en positiv förändring.

 

Välkommen till vår nästa aktivitet:

 

JCI Sweden: JCI European Conference

2018-06-19 - 2018-06-22
Plats: Riga, Lettland
Ansvarig:
http://www.ec2018riga.com/

Europakonferens på andra sidan Östersjön! Alla med! Nu har vi världens chans att resa lätt, med stort gäng och till nästan grannlandet! Om du inte har varit i en JCI Europakonferens, nu är det dags! JCI Latvia bjuder även på midsommarfest den 23 juni på samma registreringspris! 

Mer information kommer!

JCI International: JCI Global Partnership Summit

2018-07-24 - 2018-07-27
Plats: New York City, USA
Ansvarig:
http://www.jci.cc/summit

Kom med till JCI Global Partnership Summit, ett internationellt evenemang som organiseras årligen i New York City, i Förenta Staternas huvudkontor. Där träffar man JCIs globala samarbetspartners, deltar i olika praktiska workshops, lär sig mycket nytt om globalt utbyte, knyter värdlsklass nätverk och är med i hödjpunkter så som utdelning av project bidrag från Global Youth Empowerment Fund.

Mer information på evenemangets egen sida!

JCI Sweden: JCI European Academy

2018-08-17 - 2018-08-21, 12:00
Plats: Kungälv, Sverige
Ansvarig:
http://www.jcisweden.se/jciea

Du som kandiderar som lokalpresident för 2019 har en jättefin chans att söka och bli delegat i JCI European Academy! Dit samlar nästan hundra blivande kollegor från runt om Europa i augusti för att lära sig ledarskap, personlighetstyper, leda sig själva och andra, bygga nätverk, ha roligt, jobba hårt och få massa nya erfarenheter som kan ändra ditt liv!

Och du som redan har varit med och graduerat från JCI European Academy... det finns ett sätt att komma tillbaka! Hising Island Academy är en blandning av träning i gruppsdynamig, teamwork och ledning samt orgnaisering av en hel akademi. Denna nya utbildningsstig utvecklades 2017 och vi får fortsätta i coaching av Martin Gustafsson även i år!

Akademins projektledare är Jenni Ahlstedt, mer information finns på webbsidan! 

JCI International: JCI EU Know-How Transfer

2018-10-07 - 2018-10-11
Plats: Bryssel, Belgien
Ansvarig:
http://https://www.facebook.com/events/888349341341418/

Vill du bekanta dig med Europeiska Unionen på plats i Bryssel? Vill du lära dig lobba? Vill du arbeta med en svensk europarlamentariker och ta vidare de sakerna som är viktiga för dig i Europa? En härlig chans är här igen; ett par svenska JCI-medlemmar kan väljas med. Det här är ett måste till dig som planerar framtid inom politiken - lokalt, nationellt eller internationellt! 

Mer information kommer!

JCI International: JCI World Congress

2018-10-30 - 2018-11-04
Plats: Goa, Indien
Ansvarig:
http://www.jciwc2018.com

Kom med till eksotisk JCI världskongress i Goa, Indien! Svenska delegation syns i gult-blått aktivt under kongressveckan. Massa fina key note talare, olika träningar att välja från, kulturella besök och program, tusentals människor från alla hörn av världen att nätverka med, fantastiska fester... det får du inte missa!

Du behöver profil i JCIs internationella www.jci.cc webbsida för att kunna registrera dig till kongress. 

Mer information kommer!