Välkommen

JCI (Junior Chamber International) erbjuder personlig utveckling och ledarskapsutbildning för unga mellan 18-40 år. Hos oss får du färdigheterna som tar dig till nästa nivå. Utöver det får det ett internationellt nätverk och chansen att driva projekt som skapar en positiv förändring.

Här är våra kommande aktiviteter.

 

JCI Halmstad: Debating Academy

2015-02-06 - 2015-02-07, 19:00-23:59
Plats: Halmstad
Ansvarig:

Den 6-7 februari så anordnar JCI Halmstad i samarbete med JCI Göteborg Debating Academy.

Vi börjar på fredagen kl 19.00 med en middag på Clarion Collection Hotell Norre Park där vi bland annat kommer öva på spontana tal. Utbildningen fortsätter sen på lördagen (kl 10.00 på Svarta Örnshuset) med hur man blir en vinnande debattör. Vi har med JCI Swedens bästa debattörer och domare som kommer förbereda er för kommande tävlingar men även för kommande domaruppdrag.

På lördagskvällen den 7 februari har JCI Halmstad sin årsfest och självklart är alla medlemmar och senatorer från JCI Sweden varmt välkomna.

 

Pris med årsfest 
Region Syd medlemmar: 700kr
JCI medlemmar: 950kr
Icke medlemmar: 1600
Senatorer: 1200kr 
I priset ingår: Middag på fredag med ett glas vin.  Utbildning, fika och lunch samt trerättersmiddag med fördrink och två glas vin på lördag)

 

Pris utan årsfest
Region Syd medlemmar: 550kr
JCI medlemmar: 750kr
(I priset ingår: Middag på fredag med ett glas vin.  Utbildning, fika och lunch på lördagen)

 

För ansökan till bara årsfesten, se  http://jcisweden.se/2282

Månadsmöte: Lev i nuet med skärpa, lugn och effekt

2015-02-10, 18:00-21:00
Plats: Elite stora hotellet, örebro
Ansvarig:
http://www.jcisweden.se

Månadsmöte för JCI Örebro

Vi börjar med en kort information om JCI (Junior Chamber International).

 

Leva i nuet med skärpa, lugn och effektivitet med hjälp av MINDFULNESS    

Mindfulness handlar om hur du kan öka din medvetenhet om vad som pågår inom dig själv och i din omvärld. Om du blir bättre på att uppmärksamma dina tankar och känslor blir det lättare att bryta dåliga vanor, göra kloka val, sluta älta det förgångna och sluta oroa dig för framtiden. Mindfulness ökar din förmåga att hantera stress och istället känna mer lugn och glädje.

Högt levnadstempo ihop med dagens teknik gör det svårare än någonsin att befinna sig just här och nu. Samtidigt sägs det att nyckeln till framgång idag är just förmågan att lyckas behålla fokus och uppmärksamhet under hela mötet och arbetspasset.

Johanna Kagerup; mindfulnessinstruktör och certifierad coach inom personlig utveckling och hälsa, föreläser och utbildar med målsättningen att göra dessa ämnen begripliga och användbara för alla. Bakgrund som grundskollärare och vuxenlärare. Johanna kommer att ge dig konkreta verktyg för att öka din och din förmåga att vara medvetet närvarande, minska stress och oro.

Läs mer på www.johannakagerup.se.

Årsfest: Save the date!

2015-03-07, 10:00-24:00
Plats: Örebro
Ansvarig:
http://www.jcisweden.se

Save the date!

Mer info kommer inom kort

JCI International: JCI Europakonferens

2015-06-03 - 2015-06-07
Plats: Istanbul, Turkiet
Ansvarig:
http://www.jci.cc/ourevents/istanbul2015

Europakonferensen 2015 kommer att hållas i början av juni i den underbara staden Istanbul, Turkiet. 2015 kommer att bli ett mycket speciellt år i JCI, eftersom vi kommer att fira 100-årsdagen av JCI! Missa inte chansen att gå med tusentals medlemmar från Europa och fira en viktig milstolpe!

Konferensen börja under eftermiddagen på onsdag den 3 juni och avslutas med galamiddag på lördag den 6 juni.