Välkommen

JCI (Junior Chamber International) erbjuder personlig utveckling och ledarskapsutbildning för unga mellan 18-40 år. Hos oss får du färdigheterna som tar dig till nästa nivå. Utöver det får det ett internationellt nätverk och chansen att driva projekt som skapar en positiv förändring.

Här är våra kommande aktiviteter.

 

Månadsmöte: CSR handlar om ledarskap

2015-04-14, 18:00
Plats: Örebro
Ansvarig:
http://www.jcisweden.se

- Vem är inte intresserad av att bygga ett hållbart företag om motsatsen är något trasigt...? /Daniel Bergqvist -Grundare, vd och styrelseledamot på Pennybridge Daniels favoritcitat: “the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do” Berättelsen om Pennybridge är egentligen ganska enkel. Vi är ett gäng som vill göra nåt som verkligen betyder nåt. Därför har vi startat Pennybridge - en tjänst som på sikt ska bidra till att sänka insamlingskostnaderna och göra det enklare att ge. Pennybridge är för andra året i rad nominerade till Örebrogalans pris "Årets digitala affärsinnovation" och är en av Europas 200 mest innovation startups. www.pennybridge.org Välkommen! När: Tisdagen 14 april kl 18:00 Var: Meddelas när det närmar sig För vem: Medlemmar och intresserade av JCI Örebro Kostnad: kostnadsfritt

JCI Sundsvall: Vårkongress 2015 i Norrlands huvudstad

2015-04-24 - 2015-04-26, 18:00-12:00
Plats: Sundsvall
Ansvarig:
http://www.vk2015.se

Tänk dig att för en helg få kliva utanför vardagens traglande. Att få lämna bekymmer och besvär där hemma. I Sundsvall den 24 - 26 april samlas alla de rätta människorna, med de rätta attityderna för att energiboosta varandra upp i nivåer som skulle få självaste redbull att gapa av avund.

Ramarna finns redan på plats i form av re rätta föreläsarna, de grymmaste (och historiens mest subventionerade) utbildningarna, de glammigaste festlokalerna, den kylda cavan. Men det är i mötet mellan människor som den positiva energin uppstår. Utan dig, ingen fest så anmäl dig redan idag.

Välkommen till Sundsvall!

JCI International: JCI:s Europakonferens

2015-06-03 - 2015-06-07
Plats: Istanbul, Turkiet
Ansvarig:
http://www.jci.cc/ourevents/istanbul2015

Europakonferensen 2015 hålls i början av juni i den underbara staden Istanbul, Turkiet. 2015 är ett speciellt år för JCI, eftersom föreningen firar 100 år i världen. Missa inte chansen att gå med hundratals medlemmar från Europa och fira en viktig milstolpe!

Konferensen börja under eftermiddagen på onsdag den 3 juni och avslutas med galamiddag på lördag den 6 juni.

Reseledare för denna konferens är Petter Honk från JCI Halmstad och Victoria Peterson från JCI Göteborg. Kontaktuppgifter till oss hittar du lite längre ner.

Genom att anmäla dig här så hjälper du oss hålla koll på den svenska delegationen och du kommer också få information som berör den svenska delegationen som ska delta. 

Anmälan till själva kongressen görs dock här: http://www.jci.cc/ourevents/istanbul2015

 

Vi ses i Istanbul! 

 

Petter Honk
petter.honk@jcisweden.se
0701-501697

Victoria Peterson
victoria.peterson@jcisweden.se
0709-403564