Vi har det bästa nätverket för ledare och entreprenörer mellan 18-40 år i Värmland. Vår målsättning är ett ständigt utbyte av kunskap och erafarenheter som bidrar till vår personliga utveckling. Vi genomför månatliga träffar då vi gör företagsbesök eller lyssnar på spännande föreläsningar eller work-shops.
Nationalkongress i Stockholm - 11-14 oktober

Nationalkongress i Stockholm – 11-14 oktober

  JCI Swedens årliga nationalkongress (NK) börjar närma sig med stormsteg. Anmälningssajtenwww.nationalcongress2012.com är uppe så nu är det är bara till att anmäla sig, ett preliminärt program finns även att kika på på samma sida. Vi ser fram emot att se er alla på plats i Stockholm!
Latest entries
Medlemsmöte på Carlstad Callcenter 2012-06-18 11:30

Medlemsmöte på Carlstad Callcenter 2012-06-18 11:30

Vi har nöjet att bjuda in till medlemsmöte på Carlstad Callcenter, där Robin Dronsfield Styrelseledamot i JCI Solstaden och Bloggvirtuos berättar mer kring vad Carlstad Callcenter gör och kan göra för att underlätta marknadsföring, Utveckling och sc och utveckla av företag.

JCI Solstaden Afterwork på Pitcher

JCI Solstaden har funnits en tid i nuvarande form och det är dags att vi tar tillvara på varandra en den erfarenhet och möjligheter som vi har. JCI Solstaden bjuder här med in till afterwork Måndagen den 11 juni med start kl 18:00 på Pitchers, en målsättning är att alla medlemmar tar med sig minst...