God Jul – Jul För Alla

Daniel JCI Stockholm

Nu är julen här och JCI Stockholms projekt Jul För Alla är avslutat för i år, vi har under ett par hektiska månader lyckats samla in och slå in hundratals julklappar till barn och ungdomar som lever i familjer med begränsad ekonomi. Vi har med hjälpa av Jul I Gemenskap och Basket Brigade delat ut julklapparna. Det är med stor glädje vi ser att så många har slutit upp och hjälpt oss att hjälpa.

Vi ser nu fram emot 2014 och hoppas det blir ett år där vi får möjligheten vara med och förbättra, vill du själv vara med och förbättra och samtidigt utveckla dig själv så är JCI Stockholm en förening för dig, anmäl ditt intressen här.

För att följa våra aktiviteter i projektet titta och gilla vår Facebook sida på http://www.facebook.com/julforalla

God Jul och Gott Nytt År på er alla!