JCI Stockholms årsfest 2015

Anna S Aktiviteter, JCI Stockholm

IMG_2102

Daniel Andersson och Ivaylo Nikolov

I helgen hade JCI Stockholm både årsmöte och årsfest. Först satte vi oss och konstaterade vad JCI Stockholm åstadkommit föregående år genom att gå igenom och justera verksamhetsberättelsen. Därefter gick vi igenom lite siffror och sånt och sen blev till exempel jag själv officiellt godkänd som Local Secretary och Local Information Officer (grattis till mig och såklart grattis till JCI Stockholm för det, hehe). Resten av styrelsen godkändes redan förra året, medan jag fortfarande var med i JCI Cambridge.

När mötet var avslutat förvandlade vi mötesrummet till en festlokal och de som inte redan var omsvidade till festkläder såg till att bli det. Vi dukade fram festlig mat och festlig dryck och aktiverade även läget ”festligt humör”, om detta inte redan var aktiverat. Vi fick dessutom besök av Ivaylo Nikolov från JCI Bulgaria som råkade vara i krokarna och ville vara med om festligheter!

Under middagen delade Daniel Andersson (Local President) och Catharina Peterson (Local Past President) ut utmärkelser till medlemmar, alumni samt projekt som betytt lite extra för JCI Stockholm under 2014. Årets internationella medlem blev Per Rylander, årets nya medlem blev Andreas Lindvall, årets alumni (som även fick ett nyligen tillverkat blivande vandringspris) blev Fredrik Söderlund och årets projekt blev Jul för alla. Hurra för det! JCI Swedens president Jenni Ahlstedt skickade även en hälsning via proxy i form av Thomas Vinterholt. Tack för det Jenni.

All in all var det en mycket trevlig kväll!