Glad nationaldag och sommar!

Anna S Okategoriserade

pexels-photo-61380 (1)

Glad nationaldag hörni! Nationaldagen påminner om att sommaren står för dörren och då lugnar vi i JCI Stockholm ner oss med aktiviteter och möten. Bloggen må få er tro att det är stiltje men så är icke fallet. Håll gärna ett öga på vår Facebooksida och i kalendern här på webbsidan, som ständigt uppdateras med nya evenemang. Under våren har vi haft flera intressanta föreläsningar och workshops i målsättning, mötesteknik, ledarskap och kommunikation. Vi hade dessutom en helgkurs i NLP (neurolingvistisk programmering) som var mycket uppskattad! Programmet för hösten är inte helt spikat än men vi planerar att ha lika intressanta meetups och kurser för våra medlemmar då. Vi har ju dessutom projekt som Open Doors samt nationalkongressen som i år arrangeras av JCI Stockholm. Så det är fullt upp!

För att på riktigt kicka igång sommaren har vi vår sedvanliga sommaraktivitet i JCI Stockholm och i år står det geocaching på schemat – boka in söndag 12 juni! Eftersom Europakonferensen i år äger rum i Tammerfors är det dessutom ett gäng internationella JCI-medlemmar som reser dit via Stockholm och passar på att delta i vår sommaraktivitet.

Under sommaren finns det förstås roliga JCI-evenemang som äger rum, trots att det inte sker något lokalt. JCI Halmstad anordnar exempelvis sin årliga och uppskattade International Crayfish Conference, där internationella (och svenska) gäster får testa på en typisk svensk kräftskiva. Sen är vi ett gäng som nästa vecka ska resa till den redan nämnda Europakonferensen i Tammerfors. Det är en otrolig upplevelse att delta i internationella JCI-evenemang – ett tips till alla JCI-medlemmar!

Så. Häng på och leta grejer i Gamla stan på söndag med JCI-medlemmar från olika lokalföreningar runtom i Europa samt familj och vänner! Och så hörs vi till hösten.

Ta hand om er och ha en fantastisk sommar!

/Anna Söderbom, lokalpresident 2016