Tidigare lokalpresidenter

Inom JCI tillämpas ”One year to lead”, vilket innebär att styrelsen väljs på ett år, detta för att möjligheten skall finnas för så många som möjligt att inneha en styrande position inom JCI och genom detta lära och utveckla sig själv.

Under de senaste åren har JCI Stockholm haft följande lokalpresidenter (LP)

2014 – Catharina Peterson
Catharina Peterson Under Catarinas år arrangerade JCI Stockholm en NLP Diploma utbildning som var mycket uppskattad, officiella JCI utbildningar hölls där både JCI Uppsala och JCI Örebro besökte JCI Stockholm för att delta. En fokusering på debating påbörjades.

2013 – Jonathan Blomquist
Jonathan Blomquist Under Jonathans LP år höll JCI Stockholm i JCI Sweden vårkongress (VK) samt att JCI Stockholm ansvarade för TOYP. Samtidigt som det uppmärksammades att JCO Stockholm som förening fyllde 60 år.

2012 – Jessica Skantze
Jessica Skantze JCI Stockholm var värd för JCI Sweden Nationalkongress (NK) där lokalföreningarna samlades i Stockholm för utbildningar, nätverkande samt val av styrelse för nästkommande år.

2011 – Christian J Skantze
Christian J Skantze Föreläsningar i många olika ämnen hölls under året, bl.a. om Inisghts där deltagarna fick med sig en personlighetsprofil från föreläsningen. Många JCI utbildningar hölls under året i JCI Stockohlm.

2010 – Martin Green
Martin Green För andra gången var JCI Stockholm värd för JCI European Capitals Meeting (ECM) där medlemmar från olika lokalföreningen i Europas huvudstäder träffades i Stockholm för att ta del av aktuella frågeställningar samt att få en bättre bild av hur Stockholm fungerar och ser ut. Ett antal spännande föreläsningar hölls under året.

2009 – Per Rylander
Föreläsningar och utbildningar hölls under året och förberedande arbete för ECM 2010 i Stockholm utfördes som projekt av medlemmarna.

2008 – Peter ”PimPim” Pettersson
Föreläsningar och utbildningar hölls under året med ett antal spännande föreläsare.

 

Har du varit lokalpresident i JCI Stockholm och vill vara med på listan? Sänd oss ett email med en bild på dig, vilket år du var lokalpresident samt höjdpunkterna under ditt år sänd även gärna med en länk till din LinkedIn sida. Sänd det till [email protected]