Vad händer?

Anna S Aktiviteter, JCI Stockholm

Vi brukar ju informera om vad som händer i JCI Stockholm i nyhetsbrev och på Facebook men för er som surfat in på webbplatsen här kanske en liten lägesuppdatering kan vara på sin plats. Ni undrar kanske vad gör ni? och det ska vi berätta. Just nu pågår världskongressen i Kanazawa i Japan, där några av JCI Stockholms medlemmar nu befinner sig.

På plats i Stockholm har vi nästa meetup 19 november och då kör vi på temat Välkommen upp på scen! För att bli bättre på att tala inför publik erbjuder vi nu möjligheten för dig att prata i 3 minuter om ditt favoritämne, inget ämne är för enkelt eller avancerat. Enda begränsningen är att du bara får ha en bild/ett föremål till hjälpmedel när du talar. Kom med och lyssna och prata! Håll er uppdaterade om våra meetups genom att titta i kalendern.

Vi har även startat ett projekt för att stärka unga kvinnor. JCI och FN är partners och i JCI försöker vi göra vad vi kan för att stötta FN:s utvecklingsmål. Vi vill därför göra ett projekt för att arbeta med mål nummer 5: Achieve gender equality and empower all women and girls. Vi är nu en projektgrupp på 7 personer som arbetar med detta. Tycker du att det låter intressant och vill vara med och bidra är du välkommen att höra av dig till oss!

I december är det dags för LP-glögg och extra föreningsstämma. Då kan man dyka upp och mingla och äta julbakverk och få veta lite om den nya handlingsplanen för nästa år. I januari tar den nya styrelsen över och vi får uppleva nya äventyr!