Vårkongress i Göteborg

Anna S Okategoriserade

I helgen var det vårkongress för JCI Sweden, vilken i år arrangerades av JCI Göteborg. Vi som deltog fick uppleva föreläsningar om dagens (men framförallt framtidens) teknik och ledarskap samt lyssna till en berättelse om en senators upplevelse som medlem och världspresident med en bit av JCI-historia på köpet. Vi fick även delta i workshops om ledarskap samt personlighetstyper och att förstå sig själv och andra (Insights). Konferenser och möten på både nationell och internationell nivå bygger broar och gör att man kan se JCI i ett större sammanhang. Det är en chans att nätverka och utbyta erfarenheter som man sedan kan ta med sig hem till sin egen lokalkammare. Dessutom är det ju förbaskat kul! På dagarna insuper man kunskap och på kvällarna är det galamiddagar och fest. I JCI gillar man utmärkelser. JCI Stockholm fick en utmärkelse för årets bästa internationella projekt 2015, för Battle of the Baltic! Hurra! Vår projektledare Anna Vikström gjorde ett mycket bra jobb med detta projekt.

I år kör vi andra projekt som vi hoppas få utmärkelser för på vårkongressen nästa år! Vi bjuder in våra twinningkammare på ett Stockholmsbesök i augusti, vi arrangerar en inspirationshelg för unga kvinnor i september och så är det JCI Stockholm som står för JCI Swedens nationalkongress i oktober i år! Det är full fart på planeringen och projektgrupperna i JCI Stockholm, med andra ord.

I egenskap av ordförande och i brist på projektledare på plats, tog jag emot utmärkelsen för Årets internationella projekt 2015 för Battle of the Baltic.

I egenskap av ordförande för JCI Stockholm (i brist på projektledare på plats), tog jag emot utmärkelsen för Årets internationella projekt 2015 för Battle of the Baltic.