Styrelsekurs 2012

Snart ska vi köra igång med den årliga styrelsekursen. Den första delen av två kommer att hållas 10 september, 18.00 till 21.00, den andra delen fortsätter samma tid den 18 september. Vi får möjligheten att lära oss mer om styrelsearbete och bolagsstyrning vilket självklart är väldigt lärorikt och kanske också inspirerar några till att ta steget att våga driva en egen verksamhet.

 

Kostnad för arrangemanget är 2 900 kr, rabatt för studenter som endast betalar 750 kr.
Medlemmar får gå för endast 375 kr!

 

Anmäl dig på http://jcisweden.se/1843.

 

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Dags för en ny blandning, nätverkande och curling!

Vi kommer den 6/3 att träffas upp för att nätverka och mingla kring något så förträffligt som curling. Ni som inte har testat förut behöver inte frukta, kvällen kommer nämligen att inledas med en snabbkurs och genomgång av spelets regler. Sedan kommer alla deltagare att delas upp i lag för att få möjlighet att lära känna och nätverka i mindre grupper medan matcher spelas.

Anmälan finns på http://jcisweden.se/1737 där det är bra om ni anmäler er så tidigt som möjligt för att underlätta planering.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Upplands Motor – check!


Den 24 januari besökte vi Upplands Motor i Akalla, det blev ett lyckat besök med mycket positiv respons från deltagarna.

Kvällen inleddes med en bussresa från Uppsala där vi hann bekanta oss med de som var på eventet som gäster och ännu inte blivit medlemmar. Väl framme vid Upplands motor togs vi emot av deras koncernchef och blev lotsade upp genom en toppmodern säljmiljö, där doften av nya bilar låg som ett täcke. Vi kom upp till ett trevligt konferensrum och fick där en föreläsning som avrundades med en rundtur i lokalerna. Efter rundturen fick vi även en föreläsning i sälj som tillhandahölls av Uppsalaföretaget Increasell accompanierat av lite tilltugg och dryck.

 

Sammanfattningsvis var det en mycket givande kväll som gav en bild av hur service, kvalitétstänk och kundfokus kan göra att man sticker ut i en annars standardiserad branch med många förutfattade meningar.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Välkommen till JCI Uppsalas första nätverksbesök 2012!

Serviceverkstan
Den 24 januari besöker vi välrenommerade Upplands Motor i Akalla som har Skandianaviens modernaste servicehall. På plats kommer Upplands Motors koncernchef att berätta för oss hur dem har tagit service-konceptet till en helt ny nivå och genom det ökat sin försäljning!

Utifrån kundens behov och förutsättningar har de skapat flera nya erbjudanden som verkligen lever upp till epitetet ’Outside the box’. Vi kommer att få höra hur dem har utvecklat sig själva genom att ställa sig hårda frågor, och hur man kan applicera det på sin egen verksamhet.

· Föreläsning av Upplands Motors koncernchef
· Visning av deras lokaler
· Mingel med mat och dryck

Under kvällen kommer vi att bjuda på mat och dryck där vi har tid att mingla.

Missa inte en trevlig kväll i januari att få lära dig något nytt och träffa JCI Uppsala!

Praktisk information
Gemensam buss avgår från Uppsala kl 17.30 annars är ni varmt välkomna direkt till Upplands Motor i Akalla. Mer information kommer!
Evenemanget är kostnadsfritt för medlemmar, kostnad för icke medlemmar är 100kr.

Anmälan hittar du här.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Årets byte: Petter ersätter Kitty Jutbring på Business by ME!

petter
Efter ett närmast panikartat tumult efter Kitty Jutbrings avbokning så har vi hittat en, om möjligt, än bättre föreläsare inför BBM. Kitty var tyvärr tvungen att avboka sin föreläsning av personliga skäl, vilket ledde till att vi började frenetiskt leta efter en ersättare som kunde ta hennes plats och på så pass kort tid som vi ändå pratar om även ha en färdig föreläsning att fylla en timme med.

Jag blev extremt positivt överraskad idag när jag ringde till Karolina Sandberg som är projektledare för att komma med lite förslag men istället fick höra att vi lyckats boka petter till föreläsningen, skönt att kunna pusta ut och veta att vi är tillbaka på banan med ett hetare upplägg för BBM än någonsin!

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Business by ME

bbm
Ikväll vid 18.00 är det dags för uppföljning och möte för projektgruppen som har hand om Business by ME. Dagen D närmar sig med stormsteg och det är snart dags att köra igång.

Om du vill veta mer om Business by ME så klicka här!

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Ny hemsida

Så var äntligen nya designen på hemsidan uppe! Innehållet kan framstå som tunt men kommer att uppdateras allt eftersom. Förhoppningsvis så kommer detta göra att folk som hittar oss och går in på hemsidan inte längre fruktar att vi fastnat på nittiotalet gällande design och att synas online.

I skrivande stund så är det mindre än en vecka kvar till Business by ME börjar och vi i projektgruppen roddar för fullt. Du kan hitta mer info om detta om du kollar på Business by ME under projekt i menyn ovan.

Nu ska jag fortsätta fylla på och jag hoppas att detta ger lite insyn i vad som är på gång!

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar