Välkommen till JCI Västerås

JCI är en organisation för personer mellan 18 och 40 år. Syftet är att erbjuda utvecklingsmöjligheter som stärker unga människor att skapa positiv förändring. Detta gör vi genom utbildningar, workshops, projekt, föreläsningar samt styrelsearbete.

I JCI arbetar vi med följande:

  • Personlig utveckling
  • Samhällsengagemang
  • Globalt utbyte

JCI Västerås på Facebook

Rapport från Nationalkongressen 2017

Guldregn över Västerås!

Vi i JCI Västerås är stolta över att Linnea Eriksson tilldelades "årets nya medlem" och Lars Belin tilldelades "årets senator".

Priserna togs emot under galamiddagen i Rådhuset i Malmö.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Igår hade vi på JCI Västerås en workshop i hur vi förstärker vårt personliga varumärke. Workshoppen leddes av JCI-medlemmen Linnea Eriksson från sitt egna företag Dinomite Media. Mycket lärorikt och vi fick en och annan tankeställare. Tack Linnea för en inspirerande kväll! ... See MoreSee Less

View on Facebook

I helgen har Lotta och Linnea representerat JCI Västerås på Board Boostern i Göteborg.

Mycket inspiration, idéer och nätverkande.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nu är det dags för höstens första träff och JCI Training. Linnea Eriksson som är entreprenör och har sitt egna företag Dinomite Media, och även medlem i JCI Västerås, kommer under kvällen hålla en workshop om hur vi stärker vårt egna personliga varumärke.

INFORMATION:
Varumärkesbyggande är inte bara för företag! Det personliga varumärket handlar om hur du presenterar dig för världen. Allt från var du syns, till hur du syns, och vilken energi du tar med dig in i ett rum. En medvetenhet om vad du vill förmedla till din omvärld, och hur du gör det, gör det lättare för dig att attrahera precis rätt sorts anställning, uppdrag och människor. Plötsligt är det som att planeterna står på rad, och det är andra som söker upp dig istället för tvärtom! Under denna workshop kommer vi bland annat att prata om:
- Autenticitet. Hur kan du se dig själv som ett varumärke men samtidigt värna din personlighet och äkthet?
- Strategi. Vad är målet med ditt varumärkesbyggande, och hur tar du dig dit?
- Mitt löjligt simpla knep för att alltid veta om något är “on brand”.
- Sociala medier. Var bör du synas, och inte? (Och kan blivande chefen se dina gamla fyllebilder?)
- En sak ALLA borde göra som vill bygga ett riktigt starkt personligt varumärke.
Målet med workshopen är inte främst att du ska få kunskap om hur man bygger ett personligt varumärke. Det är att du ska kunna applicera kunskapen i ditt eget liv, och kunna nå dina mål med lätthet. Landa drömjobbet, driva en framgångsrik start-up eller ta dig in i en ny bransch. The possibilities are endless!
... See MoreSee Less

JCI Västerås Training

september 26, 2017, 6:00e m - september 26, 2017, 2:00e m

Nu är det dags för höstens första träff och JCI Training. Linnea Eriksson som är entreprenör och har sitt egna företag Dinomite Media, och även medlem i JCI Västerås, kommer under kvällen ...

View on Facebook

National Congress 2017

Medlemmar, senatorer och kompisar!

Visst ses vi på Nationalkongressen 20-22 oktober?
... See MoreSee Less

National Congress 2017

oktober 20, 2017, 8:00f m - oktober 21, 2017, 5:00e m

INSPIRATIONAL SPEAKERS, CHALLENGING WORKSHOPS, WORLD-CLASS ENTERTAINMENT AND A NORDIC BUSINESS MINGLE! JCI Malmö invites you to join us October 2017 for the journey of ideas, enterpreneurship and im...

View on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *