International crayfish conference 2012

Då var ICC över för detta året, 55-års jubileum över. Känns konstigt, men samtidigt fantastiskt. Är det nu man ska titta tillbaka och verkligen se vad vi har åstadkommit? Vad hårt arbete, långa dagar, sena nätter och ett fantastiskt samarbete, faktiskt har gett!

Vi har varit på seminarium av John Hansson från Getinge International, träning med Helgi Gudmundsson o Martin Westerling, träningar både inomhus och utomhus, gjort Yoga i fantastisk miljö ett stenkast från stranden. Visserligen blev fredagens JCI Beach Olympics inställt på grund av otur med vädret men Halmstad bjöd för övrigt på underbart väder.

Home Hospitality – Kräftskivor hos oss i JCI Halmstad, allt från 10-26 deltagare på kräftskivor, det kan ju inte bli bättre. Lära våra internationella delegater hur man ”kysser” en kräfta, traditionella kräftskivesånger och hattar, ett måste så vår svenska kräfttradition kan spridas vidare runt om i världen.
Bankett på Tylöhus – Lördagskvällens njutning, kongressalen på Tylöhus med Tylön och stranden precis utanför, solen som gick ner under middagen samt dansuppvisningar under middagen.
En riktigt skön stämning som infriade den känslan, vi i JCI Halmstad, i år ville förmedla!

..see you in August 2013!

Christian Erlandsson
COC-Director

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *