Julklappsprojektet – alla barn har rätt att fira jul!

Den 2 december är det första advent och julskyltningssöndag i Halmstad. Självklart kommer JCI att finnas ute på stan för att lansera årets Julklappsprojekt! Ni hittar oss på Lilla Torg från ca 16:00 på söndagskvällen. I vårt tält kommer det bland annat att finnas möjlighet till ansiktsmålning för barn och lite annat spännande…!

Mellan den 2 och 19 december kommer det sedan att finnas möjlighet att lämna in oinslagna julklappar på Turistbyrån på Köpmansgatan 20 i Halmstad. Julklapparna kommer sedan att delas ut till Svenska Kyrkan och till barnavdelningen på Halmstad sjukhus av oss i JCI Halmstad.

På Turistbyrån kommer det även att finnas en stor vit tavla som barn kan måla på. Tavlan kommer sedan att skänkas  som en speciell gåva till barnavdelningen på sjukhuset – en julklapp från och till barnen i Halmstad.

Lokaltidningen Halmstad har intervjuat vår ordförande Daniel om julklappsprojektet – du kan läsa intervjun här.

Vi ses på stan den 2 december!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *