Världskongress

I år arrangeras Världskongressen av JCI India mellan den 30 oktober-3 noveber 2018 i Goa. Det är ett fantastiskt tillfälle att träffa medlemmar från hela världen, ta del av inspirerande föreläsningar, gå på givande kurser och ha kul med likasinnade. Vi vill härmed underlätta att resa på världskongress och har därför samlat bra information nedan.

 

* * * * * * * * * * *  * * * * * * * * * * * *

HUR KÖPER JAG BILJETTER?
Du bokar din biljett via kongressens hemsida eller JCI internationella event-sida.
Vanligen registrerar du dig först, följt av kortbetalning eller faktura.

Cvent heter systemet där registreringar till internationella konferenser och kongresser sker, samt där du bokar in dig på aktiviteter etc.
För Världskongressen i Goa 2018 klicka här.

 

STIPENDIUM 

Det finns nationella stipendium att söka för förstagångsdeltagare (d.v.s. de som inte tidigare deltagit vid en internationell JCI konferens/kongress. Kontakta din lokalpresident eller [email protected] för mer info. Det kan även hända att din lokalkammare har stipendium för de som deltar, fråga din lokala styrelse.

 

VART BOR JAG?

Om intresse finns kommer vi att boka ett Sverigehotell, om du vill följa med till Goa – fyll i detta formulär.

 

HUR RESER JAG TILL INDIEN?

Information har ännu inte kommit ifall vissa flygbolag rabatterar resan till kongressen eller ej. Vi har ett samarbete med Norge & Danmark, så billigare flyg finnes. Kontakta Simona Bockute för information.

 

 

HUR ANMÄLER JAG MIG TILL SVENSKA DELEGATIONEN?

Har du bestämt dig för att åka och kanske till och med bokat flyg och boende, då är du varmt välkommen att anmälan dig till listan för svenska delegationen. I anmälningsformuläret ber vi dig fylla i uppgifter såsom mail, telefonnummer, vart du ska bo, när du kommer samt eventuella allergier. Detta för att vi ska kunna samordna eventuella gemensamma aktiviteter och för att medlemmar lätt ska komma i kontakt med varandra.

Länk till anmälning: https://goo.gl/forms/iiNhhn6hcMxbm71r1

 

 

FINNS DET EN FACEBOOKGRUPP?

Självklart, har vi en Facebookgrupp för alla som är intresserade av våra internationella konferenser och kongresser. Vi finns här: www.facebook.com/groups/103651689731032

 

 

PROJEKTGRUPP

Vi är ett gäng som hjälps åt att sprida information om världskongressen och hjälper andra medlemmar och senatorer att med frågor och funderingar som kanske kan uppstå. Vi letar fortfarande efter fler ambassadörer bland kammarna så är du intresserad så hör av dig! Det är även en utmärkt projektgrupp för dig som vill veta mer hur resor till konferenser brukar fungera och som kanske är intresserad av att vara reseledare i framtiden.

Du når oss alla via [email protected]

Projektledare
Vill du vara projektledare – hör av dig till styrelsen!
Tillsvidare samordnar vår informationsansvarige: Simona Bockute – [email protected]
Simona besvarar allmän kongressfrågor och agerar lite av reseledare, något hon gjort många gånger förr.

Senatorernas ambassadör
Viginie Delporte – virginie [email protected]
Frågor kring senatorsprogrammet besvarar Virgine bäst.