Världskongressen 2017

I år arrangeras Världskongressen av JCI the Netherlands mellan den 6-10 november 2017 i Amsterdam. Det är ett fantastiskt tillfälle att träffa medlemmar från hela världen, ta del av inspirerande föreläsningar (Kofi Annan kommer!), gå på givande kurser och ha kul med likasinnade. Vi hoppas självfallet på en stor svensk delegation och vill därför underlätta genom att samla all information på (nästan) samma ställe.

 

* * * * * * * * * * *  * * * * * * * * * * * *

HUR KÖPER JAG BILJETTER?
JCI Sweden har 15 early bird biljetter till salu. De kostar 4360kr och vi erbjuder våra medlemmar möjligheten att göra två delbetalningar där den sista betalningen måste göras senaste den 1 september. För att boka en av dessa biljetter maila wc2017@jcisweden.se därefter behöver du göra en betalning på minst 1500kr till JCI Sweden (du får ett mail med instruktioner).
OBS! Biljetten är inte reserverad förrän första betalningen inkommit och inga pengar återbetalas. Skulle det visa sig att du inte kan åka så kan du försöka sälja din biljett till en annan medlem.

Priser:

JCI Swedens early bird biljetter (endast medlemmar av JCI Sweden): 4360kr

Normalpris: €625 (till 30 september)

Biljettlänk: www.jciwc2017.com/registration

 

STIPENDIUM 

Det finns nationella stipendium att söka för förstagångsdeltagare (d.v.s. de som inte tidigare deltagit vid en internationell JCI konferens/kongress. Kontakta din lokalpresident eller wc2017@jcisweden.se för mer info. Det kan även hända att din lokalkammare har stipendium för de som deltar, fråga din lokala styrelse.

 

VART BOR JAG?

Sverigehotellet är Ibis Amsterdam Centre. Rummen kostar 179€ för ett enkelrum eller 196€ för ett dubbelrum, bägge inklusive frukost. Tillkommer gör dock en 5% skatt, så kallad city tax. Du bokar ditt rum via denna länk: https://rai.onpeak.com/e/JCI17/1#hotelInfo/81.

Senatorshotellet är DoubleTree by Hilton där rummer kostar €260 för ett enkelrum och €270 för ett dubbelrum, bägge inklusive frukost men skatt på 5% tillkommer. För att boka på Hilton så kan du använda denna länk: https://rai.onpeak.com/e/JCI17/1#hotelInfo/351.

 

 

HUR RESER JAG TILL AMSTERDAM?

Det lättaste är att boka ett flyg till Amsterdam/Schiphol. Kongressen har ordnat en speciell JCI rabatt med KLM/Air France. För att boka med rabatten klicka här.

 

 

HUR ANMÄLER JAG MIG TILL SVENSKA DELEGATIONEN?

Har du bestämt dig för att åka och kanske till och med bokat flyg och boende, då är du varmt välkommen att anmälan dig till listan för svenska delegationen. I anmälningsformuläret ber vi dig fylla i uppgifter såsom mail, telefonnummer, vart du ska bo, när du kommer samt eventuella allergier. Detta för att vi ska kunna samordna eventuella gemensamma aktiviteter och för att medlemmar lätt ska komma i kontakt med varandra. När du är anmäld visas ditt namn på denna sida längst ner.
Länk till anmälning: https://goo.gl/forms/u3jvuZYWvFw4TcbC3

 

 

FINNS DET EN FACEBOOKGRUPP?

Självklart, har vi en Facebookgrupp för alla som är intresserade av våra internationella konferenser och kongresser. Vi finns här: www.facebook.com/groups/103651689731032

 

 

PROJEKTGRUPP

Vi är ett gäng som hjälps åt att sprida information om världskongressen och hjälper andra medlemmar och senatorer att med frågor och funderingar som kanske kan uppstå. Vi letar fortfarande efter fler ambassadörer bland kammarna så är du intresserad så hör av dig! Det är även en utmärkt projektgrupp för dig som vill veta mer hur resor till konferenser brukar fungera och som kanske är intresserad av att vara reseledare i framtiden.

Du når oss alla via wc2017@jcisweden.se

Projektledare
Victoria Peterson – victoria.peterson@jcisweden.se
Victoria besvarar allmän kongressfrågor och agerar lite av reseledare, något hon gjort många gånger förr.

Amsterdam expert
Gerben Doornbos – gerben.doornbos@jcisweden.se
Gerben besvarar frågor om Holland och Amsterdam och jobbar på att visa oss det bästa Amsterdam har att erbjuda.

Senatorernas ambassadör
Viginie Delporte – virginie delporte@jcisweden.se
Frågor kring senatorsprogrammet besvarar Virgine bäst.

Mr Money Man
Thomas Vinterholt – thomas.vinterholt@jcisweden.se
Thomas överser alla transaktioner och ser till att allt blir betalt.

 

 

JCI SWEDENS DELEGATION TILL AMSTERDAM
(anmälda per 2017-07-05)