Adventskalender 2017: lucka 3

Victoria Tävlingar 2 Comments

Nu har vår tomtenisse dragit en vinnare i förra veckan tävling: grattis säger vi till svar nummer två som lämnades av Jenni Ahlstedt. Jenni, vi kontaktar dig via mail.

I veckans lucka har du chansen att vinna boken Ledarskap på apstadiet och det goda teet Rimfrost från Johan & Nyström. Det enda du behöver göra är att svara på frågan nedan i vårt kommentarsfält innan fredag (22/12) kl 17:00. Som vanligt kan alla vara med och tävla (även om man vann förra luckan ;)). Lycka till!

Veckan fråga: Om JCI var ett djur vilket djur skulle det då vara? 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Comments 2

  1. Jenni Ahlstedt

    Som ett djur är JCI en tusenfotig. Massa medlemmar med två fötter som går åt samma håll liksom mission och vision leder oss. Starkt i takt så att ingen glöms bakom och alla utvecklas på vägen mot hållbara lösningar och positiv förändring i samhället.

  2. Cecilia

    Jag ser JCI som en katt med många liv. Om vi tarJCI Sweden som exempel så har vi vid flera tillfällen varit nere för räkning men har varje gång återhämtat oss och kommit tillbaks starkare, större och med nya idéer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *