Bli medlem

JCI ger dig möjlighet att utveckla ledarskap, socialt ansvarstagande, entreprenörskap och du får ett fantastiskt personligt nätverk runt hela världen. Detta sker genom att alla medlemmar får vara med, delta och arrangera aktiviteter. Som medlem är du alltid välkommen på det som anordnas över hela världen.

Intressent
Som intressent får du gratis chansen att vid 2-3 tillfällen se vad JCI är för något. Som intressent kan man inte delta i föreningens träningar/utbildningar. Föreläsningar är du välkommen på.

Gästmedlem
När du deltagit vid några evenemang och bestämt dig för att gå med kan du först få prova på vårt gästmedlemskap. Som gästmedlem får du delta på alla våra lokala event och de flesta nationella event för att se om organisation är det du söker.

Medlem
Som medlem har du full tillgång till JCI:s aktivitetsutbud och har rabatterade priser på träningar/utbildningar. Du kan delta på internationella kongresser/konferenser, kandidera till styrelsen och rösta på föreningsmöten. Därtill kan du kandidera till stipendier och bidrag. Medlemskap i JCI Göteborg bestäms årsvis och 2018 kostar ett medlemskap 800 kr.

Ansök om att bli medlem nu så missar du inte alla trevliga tillställningar!

 

Intresserad? Fyll i formuläret via länken nedan eller kontakta styrelsen om du har några frågor.

SaveSave