Bli medlem

JCI ger möjlighet att utveckla ledarskap, socialt ansvarstagande, entreprenörskap och ett personligt nätverk. Detta sker genom att alla medlemmar får vara med, delta och arrangera aktiviteter. Som medlem är du alltid välkommen på det som anordnas över hela världen.

Intressent
Som intressent får du gratis chansen att vid 1-2 tillfällen se vad JCI är för något. Efter detta är du välkommen som gästmedlem. Som intressent kan man inte delta i föreningens träningar.

Gästmedlem
Som gästmedlem får man delta i alla lokala aktiviteter och kan engagera sig i projektarbeten. Som gästmedlem får du delta på träningar men inte söka stipendier, sitta i styrelsen och har heller ingen rösträtt.
Gästmedlemskapet varar maximalt i sex månader och kostar 450 kr.

Medlem
Som medlem har du full tillgång till JCI:s aktivitetsutbud och har rabatterade priser på träningar. Du kan delta på nationella och internationella kongresser, kandidera till styrelsen och rösta på föreningsmöten. Därtill kan du kandidera till stipendier och bidrag.Medlemskap i JCI Malmö kostar 900 kr/år

Studerandemedlem
En studerande medlem har samma förmåner som medlemmar. För att få vara studerandemedlem ska du vara under 25 år och uppvisa intyg för heltidsstudier. Studerandemedlemskapet betalas årsvis och kostar 450 kr.

Medlemsavgift betalas in till ´bankgiro: 390-9413 – glöm inte att uppge namn!
Vid frågor om inbetalning är du välkommen att kontakta vår kassör Marie Pihl – [email protected]

Bli medlem nu så missar du inte alla trevliga tillställningar! Medlemskap sker i tre steg:

  1. Anmäl ditt intresse nedan. Som intressent får du vårt nyhetsbrev regelbundet. Dyk upp på någon av våra aktiviteter och se om JCI är något för dig.
  2. Bli gästmedlem genom att betala in medlemsavgiften. Då får du möjlighet att delta på lokala och nationella aktiviteter, samt engagera dig i pågående och nya projekt.
  3. Delta i aktiviteterna och var aktiv. Det är först när du deltar som du kan få ut något av ditt medlemskap.