Projekt

De som engagerar sig är också de som får mest ut av sitt medlemskap. Ett sätt att göra det och samtidgt utvecklas samt bidra till ett bättre samhälle är att driva ett projekt.

Inom JCI finns det olika sorters projekt och en del är internationella, andra nationella och vissa lokala. Har du en projektidé så hör av dig till styrelsen i din lokalförening eller skicka ett mail till oss i nationella styrelsen!

Här är några av våra pågående projekt:

JCI European Academy – En utbildning för alla inkommande lokala JCI ordföranden. Ett av våra största projekt som årligen utbildar ca 80 lokala ledare från ca 20 europeiska länder.
Hemsidan: www.jcisweden.se/jciea
Facebook: www.facebook.com/JCIEuropeanAcademy

Sundsvall Business Awards – JCI Sundsvalls årliga prisutdelning för lokala företag och företagare.
Hemsida: www.businessawards.se
Facebook: www.facebook.com/businessawards

Julklappsprojektet – Alla barn har rätt att fira jul, tycker vi. Därför anordnar JCI Halmstad sedan 2010 ett årligt Julklappsprojekt, till förmå…n för barn och familjer som kan behöva extra stöd kring jul.
Hemsida: www.julklappsprojektet.se
Facebook: www.facebook.com/julklappsprojektet

Business By Me – Ett projekt som JCI Uppsala driver för morgondagens entreprenörer mellan 18 och 30 år. Det är en mötesplats där de får träffa dagens entreprenörer för att skapa kontakter, få kunskap och inspiration och ta sin idé till succé.
Hemsida: www.businessbyme.se
Facebook: www.facebook.com/BusinessbyME