JCI Stockholm del av ett globalt nätverk

Globala utbyten

JCI erbjuder ett omfattande globalt nätverk av affärskontakter och vänner. Som medlem i JCI Stockholm är du välkommen på JCI-aktiviter i hela världen.


JCI Stockholm erbjuder personlig utveckling

Personlig utveckling

JCI erbjuder personlig utveckling och ledarskapsutbildning för unga mellan 18 och 40 år. Hos oss får du färdigheterna som tar dig till nästa nivå.


JCI Stockholm Jul För Alla

Samhällsprojekt

JCI driver projekt med en positiv inverkan på samhället, både lokalt och globalt. Projekten utvecklar samhället såväl som medlemmarna som driver dem.

Bli en i gänget!

Vill du komma på en av våra aktiviter? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Senaste nytt!

I vår blogg får du läsa om vad som händer i JCI Stockholm och lära känna våra medlemmar och ta del av deras JCI-erfarenheter.

TILL BLOGGEN

Om oss

JCI grundades i USA 1915 och bildades i Sverige 1953. Alla från Bill Clinton till Anders Wall har dragit stor nytta av sitt medlemskap.


Kurser

Kurser och utbildning är grunden av JCI. Vi erbjuder kurser i allt från public speaking och presentationsteknik till projektledning och mötesteknik.


Projekt

Projektet Jul För Alla och projektet för minskad ungdomsarbetslöshet är exempel på sådant som ger våra medlemmar chansen att testa nya roller.


Aktiviteter

Vi har flera olika typer av aktiviteter, titta i vår kalender för att se vilka! Som medlem har du möjlighet att delta på JCI-aktiviteter i hela världen.

Medlemmar i världen:

Medlemmar i världen
400+
Länder JCI finns i:
Länder JCI finns i
0+

JCI Sweden Wiki


Våra projekt


Bli medlem nu


Nationalkongress

Stockholm

14–16 okt


Världskongress

Quebec

30 okt–4 nov