JCI European Academy 2018 – enligt JCI Stockholms representanter

jenniahlstedt Aktiviteter, Internationellt, JCI i Sverige

Being part of the JCI European Academy 2018 in Kungälv, Sweden, was a truly unique and incredible experience. Not only did I learn a lot about leadership and became more aware of my own leadership style and the effect it has on the team, but I also made many new friends from all over Europe and expanded my JCI network extensively. Spending four intense days with around 100 people from almost 30 European countries was my personal highlight of the Academy – I now know that wherever I’ll go next in Europe, I can always knock on the local JCI chapter’s door knowing there will be a friend welcoming me. My tip for anyone who is unsure of whether to attend the Academy in the years to come – don’t think twice and just sign up, this experience will be one you’ll remeber for life and will benefit you a lifetime.

– Franziska Mesche

 

Åter från JCI European Academy 2018
I företag och på jobbet talar vi om att förbättra och utveckla oss. I JCI talar vi om att bli bättre. Om jag skulle sammanfatta JCI European Academy så skulle jag kalla det verklig utveckling. Det är sällan man får pröva alla delar i en miljö som verkligen accepterar dig och att det är okej att göra fel. Det är organiserat, strukturerat, det är en himla fart, och framförallt roligt. Det är ovärderligt alla jag träffat och de nya vännerna jag fått.
Det finns andra utbildningar som också ger personlig utveckling, tränar ditt personliga ledarskap och att skapa en grupp som “perform”. Däremot finns det bara en JCI academy som gör det med JCIs värderingar och på ett sätt där “bli bättre” fått en ny dimension i mitt liv.
Du behöver tre saker; vilja, våga och ta steget! Du behöver inte någon speciell erfarenhet i eller utanför JCI, vad härligt det är när jag tänker på saken.
– Andreas Lindvall