Möte med nätverk Modernt Ledarskap i Stockholms Handelskammare

jenniahlstedt Aktiviteter

JCI Stockholm har i decennier samarbetat med Stockholms Handelskammare. För att representera JCI Stockholm i en jätteintressant grupp kontaktade jag nätverkets ledare Lisa Svahn. Hon bjöd mig in till nästa nätverksmöte för Modernt Ledarskap. 20 leende personer kom på plats och satt runt bordet med lätt lunch som bjöds till deltagare. Vi presenterade oss till alla och redan då fick JCI en reklamplats. Några av deltagare är potentiella framtidens JCI-medlemmar, ett par kände igen organisationen och en var en medlem från 90-talet. Dagens tema var konstruktiv feedback och det fick vi träna med två lag, exemplar från riktigt arbetsliv och en skådespelare! Learning 4U höll träningen med ett mycket lärorikt sätt och ett jätte enkel verktyg. Det är nämligen så att i varje möte av detta nätverk är det varierande tema och gruppens medlemmar leder och då får alla lära sig om ämnet, presentatörens arbete och har någon ny tanke att ta med sig hem. Naturligtvis lärde vi känna deltagare lite också, och alla åkte därifrån hem med ännu större leende och vilja att komma tillbaka till vårens möten. Jag fick också frågan, när ska jag presentera JCI och vår stil att leda…

Om du vill veta mer om medlemserbjudanden för JCI Stockholm att bli personmedlem i Stockholms Handelskammare, kolla här och här.

Text: Jenni Ahlstedt, JCI Stockholms kontaktperson i Stockholms Handelskammare