Ett besök hos JCI Mariehamn

Daniel Internationellt

Flertalet medlemmar från JCI Stockholm besökte JCI Mariehamns årsmöte och årsfest, en tradition sedan många år tillbaka. JCI Mariehamn är en av våra twinning-föreningar runt om i världen och vi håller lite extra mycket kontakt med dem.

JCI Mariehamn är en kammare som har många bra och intressanta traditioner, en av dem är att avgående och inkommande styrelse under årsmötet byter av varandra genom att dricka från en specialgjord pedestal, som är en gåva från JCI Västerås, samt lämnar över sin styrelse-pin till den man lämnar över sin post till. Överlämnande av LP-kedjan sker samtidigt.

Middagen under årsfesten bjöd även den på ett speciellt program med en kreativitets-tävling, samt utdelning av ett antal vandringspriser inom JCI Mariehamn som går till de som föregående år har gjort en insats utöver det vanliga. Det var inspirerande att se allt som JCI Mariehamn och deras medlemmar har gjort under året.

Även medlemmar i JCI Mariehamn som stiger fram och är projektledare om och om igen får utmärkelser. Efter att ha drivit sju projekt inom JCI Mariehamn har Madeleine Sandell fått en projektledareutmärkelse av första graden, vilket innebär att hela avgiften till JCI Foundation Phil Pugsley betalas in för Madeleine av JCI Mariehamn.

Om du vill läsa om alla priser och vinnare kan du besöka JCI Mariehamns blogg.

JCI Mariehamns pris Årets Kamel

JCI Mariehamns pris Årets Kamel med 2015 års pristagare