Varmt välkomna till JCI Uppsala 2017

Juniorhandelskammaren (JCI) är en organisation vars främsta syfte är att vara en mötespunkt, och ett forum för utbildning av unga studerande, och unga yrkesverksamma personer. Som medlem i JCI har du möjlighet att i en förlåtande, och inspirerande miljö utveckla din praktiska förmåga att leda verksamheter, och bygga upp ett användbart lokalt,
nationellt och internationellt nätverk med likasinnade.

JCI Uppsala riktar sig mot studenter eller unga yrkesverksamma mellan åldrarna 18 till 40 år som vill utveckla sitt ledarskap. Vi erbjuder seminarier och arrangerar årligen Business By Me, en ledarskapskonferens som ger unga människor en möjlighet att lära sig mer om hur man leder sig själv, leder andra och stärker det personliga nätverket.

Kom och låt dig inspireras och utvecklas med JCI Uppsala!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail