Join us!
JCI Uppsala erbjuder en mängd möjligheter

Vill du

  • lära dig mer om ledarskap och utveckla din potential som ledare?
  • investera i din egen kompetensutveckling?
  • lära dig mer om projektledning, styrelsearbete, förhandlingsteknik och debatteknik?
  • utveckla din initiativförmåga, entreprenörsförmåga och kreativitet?
  • skapa ett nationellt och internationellt nätverk av kontakter?

Då bör du kontakta oss i JCI Uppsala som är en del av Junior Chamber International (JCI) – en internationell organisation för ledare och entreprenörer i åldern 18-40. Med cirka 200 000 medlemmar i 120 länder är JCI världens största organisation för träning inom bl.a. ledarskap. Merparten av våra medlemmar är sociala och ambitiösa personer runt 30 år som antingen redan idag har en ledande roll eller är på väg till en. JCI är religiöst och politiskt obundna.

Så här blir du medlem 
Kom gärna på något av våra informationsmöten där du får tillfälle att träffa några av oss som är med i JCI och veta mer om vår verksamhet. När och var mötena är står i vårt kalendarium.

Du är också välkommen att besöka oss på någon av våra aktiviteter. Där du får tillfälle att träffa några av oss som är med i JCI och veta mer om vår verksamhet. När och var mötena är står i vårt kalendarium. Ditt första tillfälle är kostnadsfritt, men du måste anmäla dig.

Innan du blir ordinarie medlem har du möjlighet att till en engångskostnad vara gästmedlem och gå på våra föreläsningar, seminarium och träffar. Efter en tid som gästmedlem kan du sedan ansöka om medlemskap i vårt nätverk.

Vill du bli medlem i JCI Uppsala? Lämna ansökan här så kommer vi att kontakta dig inom kort!